Politică de retur

Politica de retur  a site-ului www.Lune.ro accepta schimbarea produselor.

 

Primul pas este sa ne contactati prin e-mail la [email protected] si sa specificati toate informatiile legate de retur plus motivul intemeiat al returului.

Noi o sa analizam situatia si in termen de 5 zile lucratoare, in functie de cerinte, o sa va trimitem alt colet cu produsele solicitate.

 

Returnarea banilor, unde este cazul, se face numai dupa primirea produselor returnate, in starea in care au fost trimise de noi catre cumparator. Daca produsul din retur a fost deteriorat atunci nu v-om accepta returul produsului.

 

In cazurile relatate mai sus, costul returnarii coletului este suportat in totalitate de cumparator, pentru a putea evita cu desavarsire comenzile facute de cumparatori neseriosi.

Fiecare client care returneaza un produs trebuie sa puna produsele in aceleasi ambalaje. Daca lipsesc unele ambalaje/etichete sau daca au fost deteriorate, se va cere un cost de reambalare.

Ne rezervam dreptul de a refuza unele produse returnate daca nu sunt conforme si daca prezinta urme de purtare/deteriorare sau modificare in orice fel.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor Site-ului www.Lune.ro ati fost de acord cu Termeni si conditiile prin bifarea acestora la finalizarea comenzi care ati facut-o cu buna stiinta.  Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare .