Politica de retur

Politica de retur a site-ului www.Lune.ro accepta returnarea sau schimbarea produselor in termen de 14 zile de la livrare.

Fiecare client care returneaza un produs trebuie sa-l impacheteze in ambalajul original sau la fel de bine protejat cum a fost primit.

Produsul sa fie nepurtat, nespalat, sa fie exact in starea initiala ca si atunci cand a fost primit, altfel ne asumam dreptul sa refuzam returul.

Contactati-ne prin e-mail la office@lune.ro sau prin telefon la 0754361215 – Antoneta.

Returul se face doar prin intermediul Fan Courier, si dupa ce ne-ati anuntat in prealabil.

Returnarea banilor, se face direct in contul dvs bancar (nu prin ramburs), numai dupa primirea produselor returnate, in starea in care au fost trimise de noi, catre cumparator. Daca produsul din retur a fost deteriorat abuziv de catre cumparator, atunci nu v-om accepta returul produsului.

Clientul are responsabilitatea sa verifice comanda inainte de a plasa comanda, deoarece este responsabil daca a gresit marimea, materialul sau accesoriul ales. In aceste situatii costul returnarii coletului este suportat in totalitate de cumparator, pentru a putea evita cu desavarsire comenzile facute de cumparatori neseriosi.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor Site-ului www.Lune.ro ati fost de acord cu Termeni si conditiile prin bifarea acestora la finalizarea comenzi care ati facut-o cu buna stiinta.  Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare .